Ons laatste nieuws

Klompe Landbouw is B-Corp gecertificeerd

B-Corp is een wereldwijd certificaat wat staat voor Benefit Corporation en beoordeeld (profit)bedrijven op de impact van milieu-, maatschappelijke- en sociale aspecten. B-Corp hanteert strenge regels en voorwaarden en is een erkenning  voor de regeneratieve landbouwpraktijken die Klompe Landbouw op de boerderij toepast. Door de toepassing van regeneratieve landbouw wordt niet alleen een meerwaarde gecreëerd  op het gebied van duurzaamheid maar ook op het gebied van milieuprestaties en sociaal- maatschappelijk ondernemen.

Met dit keurmerk is Klompe Landbouw onderdeel van een internationale beweging die duurzaamheid, transparantie en sociaal-maatschappelijk ondernemen centraal stellen binnen hun bedrijfsvoering. In Nederland / Benelux is Klompe landbouw het eerste akkerbouwbedrijf wat het B-Corp certificaat heeft ontvangen. Daarmee voegen zij zich bij de lijst met ruim 3600 bedrijven wereldwijd zoals Patagonia, Dopper, Tony’s Chocolony, Innocent en Moyee Coffee.

Met bijgevoegde link kunt u het B-corp profiel van Klompe Landbouw downloaden https://www.bcorporation.net/en-us/find-a-b-corp/company/klompe-landbouw-vof

MEER NIEUWS